Topic: Sezam – do czego dodajecie?
Heja, zapytam bez wstępniaków - do czego dodajecie sezam?
You are not logged in. Please login or register.
podyplomowe.waw.pl → Kobiece rozmówki → Sezam – do czego dodajecie?
Heja, zapytam bez wstępniaków - do czego dodajecie sezam?
Ja wykorzystuję sezam łuszczony często do panierki.
Ja korzystam często z sezamu łuskanego kiedy piekę różne ciasteczka. Zdarza mi się, że dosypuję do jogurty jak mnie najdzie na taki zestaw jak jogurt naturalny plus bakalie.
Oj do pieczenia, to ja najwięcej dodaję maku takiego jak ten: bakaliowo.pl/bakaliowo-pl/mak-niebieski-francja. Sama piekę chleb, bułki w domu, ale i tak raz w miesiącu musi być obowiązkowo w moim domu makowiec. Już dawno przestało to być ciasto odświętne. Moi domownicy przepadają tez za rogalami z makiem. Mam kilka fajnych przepisów, wiec jak któraś z was będzie zainteresowana, to mogę podesłać na maila
A co można zrobić z grochem żółtym?? Dostałam od koleżanki, bo zareklamowała, że jest super, hiper, smaczny, zdrowy, a nie bardzo wiem, czy mogę z niego np. ugotować najzwyczajniejszą w świecie grochówke???
poszukaj sobie przepis, na kotlety albo pastę z tego grochu – wychodzą bardzo smaczne
Okej, dzieki za podpowiedź
podyplomowe.waw.pl → Kobiece rozmówki → Sezam – do czego dodajecie?